Presentació

DE L’HORTET A CASA és una empresa familiar dedicada a la venda de fruites, verdures i queviures ecològics situada a la parada exterior número 14 i 15 a la Plaça de Lluís Marsans i Peix de Cornellà de Llobregat. 

A les nostres instal·lacions situades a l'exterior del Mercat Marsans trobarà una àmplia selecció de fruites, verdures i hortalisses ecològiques. Allà podrà experimentar la barreja d'aromes i sabors naturals que són propis del nostre territori. Productes certificats que són totalment ecològics i de proximitat. Per a conrear-los no s'utilitzen ni pesticides, ni adobs químics.

La majoria de les nostres verdures, hortalisses i fruites ecològiques, procedeixen del Parc Agrari del Baix Llobregat. La nostra relació amb els productors locals ens permet oferir una selecció de fruites i verdures ecològiques cultivades amb una gran tradició i respecte pel medi ambient. Productes ecològics de temporada frescos i recollits en el seu òptim punt de maduració per portar-los directament a la seva taula i així poder gaudir de la cuina tradicional i mediterrània amb la màxima qualitat. També posem al seu abast un complet assortiment d'aliments elaborats artesanalment, ecològics, per a vegans o sense gluten.

 

 

Perquè menjar ecològic? Per la nostra salut!

Una alimentació saludable, sense pesticides, adobs químics, transgènics, ni additius alimentaris artificials, és la base d'una qualitat de vida per la qual vetllem a la nostra botiga DE L’HORTET A CASA.

 

Som el que mengem i ens mereixem el millor!

 

Servei de transport gratuït a domicili amb una comanda mínima de 30 € a les poblacions de:

  • Cornellà de Llobregat
  • Sant Joan Despí
  • Sant Just Desvern
  • Sant Feliu de Llobregat
  • L'Hospitalet de Llobregat
  • Esplugues de Llobregat.

Ofertes especials per a escoles, restaurants, empreses i col·lectivitats.

 

DE L’HORTET A CASA, gastronomia selecta de fruites i verdures ecològiques a Cornellà de Llobregat (Barcelona)